!
0000119

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

Ιωάννης Παππάς

Ένα βιβλίο αποκάλυψη!

Ο συγγραφέας Ιωάννης Παππάς ρί­χνει φως σε σκοτεινές πτυχές της Μασονίας. Σκιαγραφεί τις σχέσεις Τεκτόνων - Πολιτικής - Εκκλησίας, και όλων των βαθμίδων της ελληνικής εξουσίας. Με αποδείξεις πιστοποιεί την τεράστια δύναμη των Μασόνων, αλλά και την εξουσία που ασκούν στη χώρα μας.

 

Σελίδες: 360, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
000024

ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Κωνσταντίνος Νανάκης

Οι πυρφόροι Έλληνες διηγούνται για τα ουράνια άρματα των θεών, για σύννεφα που ομιλούν και ίστανται σε διάφορα μέρη και ακολούθως, εξαφανίζονται! Ο Πυθαγόρας και ο Άβαρις πετούσαν με ένα χρυσό βέλος, ο Σωκράτης μάς περιγράφει πώς είναι η γη από ψηλά...

 

 

 

Σελίδες: 264, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
000092

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ

Κωνσταντίνος Νανάκης

Οι Έλληνες, ερχόμασθε από μακριά και πηγαίνου­­με α­κό­­μη μακρύτερα! Αυτό είναι το πε­πρω­μέ­νο μας. Αυ­τή είναι και η θεϊκή αποστολή μας: Να εξαν­θρω­πί­σουμε και να επανελληνίσουμε την Οικουμένη με τα νά­μα­τα των ανθρώπων, οι οποίοι συνέθεσαν το Αρ­χαί­ο Ελ­λη­νι­κό Πνεύμα και τον Πανανθρώπινο εκείνο Πολιτισμό.

Σελίδες: 184,  Διά­σταση: 14Χ21

:   kg
000057

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ

Νίκος Χειλαδάκης

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει ένα δίχτυ συνωμοσίας των ισχυρών του χρήματος, που ξεκινά από την Υπερδύναμη και απλώνεται παντού, και βέβαια στην Ελλάδα μας...

 

 

Σελίδες: 367, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
000064

ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ -Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Νίκος Χειλαδάκης

«Κρανίο και Οστά» είναι η μυστική εκείνη οργάνωση που δημιούργησε τρεις προέδρους των ΗΠΑ, και είναι αυτή που ευθύνεται για την περιφρόνηση κάθε διεθνούς νομιμότητας, στο βωμό των συμφερόντων των σκοτεινών κύκλων που την απαρτίζουν.

Σελίδες: 426, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
000080

ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ή ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ;

ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Ο πρώην πράκτορας των Αμερικανών, σημε-ρινός εχθρός τους. Γιατί;

 

 

Σελίδες: 400, Διάσταση: 17Χ24

:   kg