!
0000370

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Πάολα Ντι Πιέτρο

Μόλυνση δεν είναι μόνο ο καπνός που βγαίνει από τις καμινάδες των εργοστασίων. Είναι και οι χιλιάδες χημικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα, στο νερό, στα απορρυπαντικά και στο σώμα. Προσθέστε σ’ αυτά και νέες απειλές που προέρχονται από ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα που σχετίζονται με αναμεταδότες, κεραίες κ.λπ. Οι βλάβες που προκαλεί η μόλυνση μπορούν να είναι δερματικές αντιδράσεις και αναπνευστικά προβλήματα μέχρι βαριές ασθένειες που εκδηλώνονται χρόνια μετά την έκθεση σε κάποιον μολυσματικό παράγοντα. Τα παιδιά είναι ο πιο ευαίσθητος δέκτης αυτών και το βιβλίο αποτελεί έναν οδηγό απαραίτητο για να μάθουμε τρόπους πρόληψης και αντίμετρα για να μπορέσει ο οργανισμός μας και ιδιαίτερα των παιδιών ώστε να αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αμυνθεί.

Σελίδες: 142, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000372

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Οδηγίες να πάρετε μέρος σε ομαδικές αγωγές κατά των τραπεζών και αποφάσεις δικαστηρίων που δικαίωσαν συμπολίτες μας!

Σελίδες: 200, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000373

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ – ΕΦΟΡΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Υποδείγματα για χρέη προς το ΙΚΑ, την Εφορία, για προσωποκράτηση χρεών προς εφορία – δημόσιο. Πώς να μη σας κατασχέσουν χρήματα από τις τράπεζες για χρέη προς το ΙΚΑ, πώς να σταματήσετε τις κατασχέσεις ακινήτων για χρέη προς το δημόσιο. Υπόδειγμα ανακοπής οφειλής προς το ΙΚΑ και ανακοπής για χρέη προς τράπεζες.

Σελίδες: 88, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000371

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ «ΑΛΑΘΗΤΟΣ»

Πρ. Γεωργίου Δ. Μεταλληνού

Μία έρευνα του Α. Μπ. Χάσλερ με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας, αλλά και σεβασμού προς την αλήθεια που δέχθηκε κακόπιστη κριτική, διασυρμό, ακόμη και διωγμούς από τον παπισμό. Μία από τις μεγαλύτερες προσφορές στο Χριστιανισμό και θετικότατη υπηρεσία στη δυτική Χριστιανοσύνη, που παραπαίει στην πλάνη και πνίγεται στο αδυσώπητο χάος ενός θλιβερού ανθρωποκεντρισμού, που εκφράζεται ως Παπισμός ή Προτεσταντισμός. Είναι μια τολμηρή ανατομία των εξελίξεων του παπικού οικοδομήματος στα 150 τελευταία χρόνια, στα πλαίσια της επιδιώξεως δογματοποιήσεως του αλάθητου. Εδώ έγκειται η τραγικότητα των φανατικών οπαδών του αλαθήτου, που με το δόγμα αυτό εζημίωσαν ανεπανόρθωτα τη δυτική χριστιανοσύνη και την ιερή υπόθεση της ενότητος.

Σελίδες: 144, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000389

ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ /1

Η μέθοδος Εγκόσκ κατά των χρόνιων μυοσκελετικών πόνων

Πιτ Εγκόσκ – Ρότζερ Γκιτινές

 

«Μπορείτε να ζήσετε χωρίς πόνο από σήμερα κιόλας»: αυτό είναι το μήνυμα μιας ριζοσπαστικής μεθόδου για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου – χωρίς φάρμακα, εγχειρήσεις ή ακριβές φυσιοθεραπείες. Η μέθοδος Εγκόσκ έχει ποσοστό επιτυχίας 95%. Βάση της είναι μια σειρά ήπιων ασκήσεων για τις οποίες στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε αναλυτικές φωτογραφίες και οδηγίες για βήμα-βήμα εκτέλεσή τους.

Σ’ αυτόν τον τόμο θα βρείτε ασκήσεις που αφορούν: Πόνους της μέσης, των γοφών, ισχιαλγίες και πόνους στα γόνατα. Πόνους στις γάμπες, στραμπουλήγματα στους αστραγάλους και άλλες παθήσεις των ποδιών και των πελμάτων. Περιαρθρίτιδες, τενοντίτιδες και πολλές ακόμα φλεγμονές.

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλύτερο δώρο: ένα σώμα χωρίς πόνο!

Ο Πιτ Εγκόσκ είναι φυσιολόγος και διευθύνει την Κλινική της Μεθόδου Εγκόσκ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Το πρόγραμμα θεραπευτικών ασκήσεων που έχει δημιουργήσει έχει αναγνωριστεί διεθνώς και έχει περιθάλψει πολλούς επώνυμους αθλητές.

Ο Ρότζερ Γκίτινες είναι συγγραφέας.

Σελίδες: 128, Διάσταση: 17Χ21

:   kg
0000390

ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ /2

Η μέθοδος Εγκόσκ κατά των χρόνιων μυοσκελετικών πόνων

Πιτ Εγκόσκ – Ρότζερ Γκιτινές

 

«Μπορείτε να ζήσετε χωρίς πόνο από σήμερα κιόλας»: αυτό είναι το μήνυμα μιας ριζοσπαστικής μεθόδου για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου – χωρίς φάρμακα, εγχειρήσεις ή ακριβές φυσιοθεραπείες. Η μέθοδος Εγκόσκ έχει ποσοστό επιτυχίας 95%. Βάση της είναι μια σειρά ήπιων ασκήσεων για τις οποίες στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε αναλυτικές φωτογραφίες και οδηγίες για βήμα-βήμα εκτέλεσή τους.

Σ’ αυτόν τον τόμο θα βρείτε ασκήσεις που αφορούν: Ημικρανίες και άλλους πονοκεφάλους, πιασίματα στον αυχένα και στους ώμους. Πόνους στους καρπούς και τους πήχεις που προέρχονται από πολλή γραφική δουλειά ή μακροχρόνια χρήση του υπολογιστή. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, επικονδυλίτιδα και αρθρίτιδες. Πόνο που οφείλεται σε πάσης φύσεως τραυματισμούς από σπορ και χόμπι.

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλύτερο δώρο: ένα σώμα χωρίς πόνο!

Ο Πιτ Εγκόσκ είναι φυσιολόγος και διευθύνει την Κλινική της Μεθόδου Εγκόσκ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Το πρόγραμμα θεραπευτικών ασκήσεων που έχει δημιουργήσει έχει αναγνωριστεί διεθνώς και έχει περιθάλψει πολλούς επώνυμους αθλητές.

Ο Ρότζερ Γκίτινες είναι συγγραφέας.

Σελίδες: 120, Διάσταση: 17Χ21

:   kg
0000391

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ

Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης

Μπρούνο Μάσα

Κερδίστε τη μάχη με τον πονοκέφαλο.

Σ’ αυτό το βιβλίο μπορείτε να βρείτε:

Τα διάφορα είδη πονοκεφάλου: πώς εκδηλώνονται και τα αίτιά τους. Τρόπους πρόληψης: αποτοξινωτική διατροφή, θεραπείες για την καλή λειτουργία του εντέρου, τεχνικές για την εξάλειψη του στρες, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, της στάσης του σώματος και της αναπνοής. Φυσικές θεραπείες: ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, άνθη του Μπαχ, σιάτσου, ρεφλεξολογία, υδροθεραπεία, μουσικοθεραπεία. Συμβατικές θεραπείες, αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά.

Ο Μπρούνο Μάσα είναι γιατρός, χειρουργός, ειδικευμένος στη διαιτολογία, στην αναισθησιολογία και στην καρδιλογία. Επίσης ειδικεύεται στην αισθητική και στην εναλλακτική ιατρική. Είναι πρόεδρος της Ιταλικής Ακαδημίας Δονησιθεραπείας. Συνεργάζεται με εφημερίδες και περιοδικά και έχει γράψει πολλά βιβλία με θέματα υγείας.

Σελίδες: 80, Διάσταση: 17Χ21

:   kg
0000393

ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ

Οι καλύτερες τεχνικές για την καταπολέμηση της αϋπνίας

Marilena Zanardi και Antonio Maltempi

Σ’ αυτό το βιβλίο θα βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα όπως:

Πώς και πόσο πρέπει να κοιμόμαστε; Ο ύπνος ανάλογα με τις ηλικίες. Οι διαταραχές του ύπνου: διάφορες μορφές αϋπνίας και οι αιτίες τους.

Οι λειτουργίες του ύπνου και η σημασία τους για την ψυχή και το σώμα. Οι φάσεις του ύπνου. Οι ψυχολογικές και οι φαρμακολογικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της αϋπνίας: πότε είναι απαραίτητες; Οι ήπιες θεραπείες: ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία,  μασάζ, αναπνοές… κ.ά.

Σελίδες: 108, Διάσταση: 17Χ21

:   kg
0000328

ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μιχαήλ Ροδά

Η ιστορία μας διδάσκει ότι η Ελλάς επραγματοποίησε τα περισσότερα των εθνικών ονείρων της δια των κοινών αγώνων των τέκνων της, ελευθέρων και υποδούλων. Και είναι μεν αληθές ότι οι ελεύθεροι Έλληνες συνεχίζουν τον αγώνα του αίματος και μετά την αποκατάστασιν της Ελλάδος εις ελεύθερον Κράτος, πληρώνουν φόρους δυσαναλόγους προς την οικονομικήν αυτών κατάστασιν, υφίστανται τα πάνδεινα προς πραγματοποίησιν της εθνικής ενώσεως και της συντριβής των δεσμών του κατακτητού και του τυράννου της Ελληνικής φυλής.

Η εξωτερική Ελλάς προσέφερεν άφθονον χρήμα και συνετέλεσεν ώστε το ελεύθερον κράτος να οργανωθή εις Κράτος στρατιωτικόν ναυτικόν και εμπορικόν. Πολλοί Έλληνες εις τα λοιπά κέντρα του εξωτερικού Ελληνισμού ανεδείχθησαν εις μεγαλοβιομηχάνους και μεγαλεμπόρους. Η εμπορική κυριαρχία των Ελλήνων εις την Τουρκίαν ήτο αναμφισβήτητος. Απόδειξις τούτου τα μεγάλα φιλανθρωπικά μέγαρα των κοινοτήτων, τα σχολεία και τα μεγαλοπρεπέστατα νοσοκομεία, αι Τράπεζαι, αι οποίαι ιδρύθησαν προς εξυπηρέτησιν του Ελληνικού εμπορίου, αι ασφαλιστικαί εταιρείαι και οι εμπορικοί συνεταιρισμοί δια κεφαλαίων κολοσσιαίων. Η συμβίωση των Ελλήνων με τους Τούρκους ήτο αρμονική. Δυστυχώς όμως αι εμπορικαί συνθήκαι μετά τον πόλεμον του 1897 και κυριώτατα από του 1900 και εντεύθεν, μετεβλήθησαν, διότι εις την Ανατολήν ενεφανίσθη δεινός συναγωνιστής, ακατάβλητος, εφωδιασμένος με όλα τα μέσα του πολέμου, προγραμματιστής και ικανός δι’ έντιμον ή μη εμπορικόν πόλεμον. Ο Γερμανός.

 

Σελίδες: 62, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000291

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

ΑΙΤΙΑ–ΕΝΟΧΟΙ-ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Κώστας Ν. Μπαρμπής

Στρατηγός Μορίς Σαράιγ: «Η βενιζελική Ελλάδα κατάντησε μια απλή βρετανική αποικία».

Paxton Hibben: «Μία μόλις βδομάδα μετά τις εξαγγελίες και εγγυήσεις των Γάλλων για μη εφαρμογή αντιποίνων ακολούθησαν πολυάριθμες συλλήψεις, «δίκες» από παρωπιδάτα στρατοδικεία, εκτελέσεις, εξορίες και φυλακίσεις…».

Εφημερίδα La Tribuna: «Το χωριστικό κίνημα της Θεσσαλονίκης δεν έλυσε κανένα πρόβλημα αντίθετα, αφήνει άλυτα όλα τα προβλήματα, όταν δεν τα περιπλέκει περισσότερο. Δεν εμπνέει τους Έλληνες, που ούτε το ακολουθούν, ούτε επιθυμούν να το δουν να πετυχαίνει».

Εφημερίδα Corriere della Sera: «Ας τολμήσουμε μια φορά να πούμε την αλήθεια. Ο ελληνικός λαός δεν ήθελε –και εξακολουθεί να μη θέλει-  πόλεμο χωρίς αντίκρυσμα κα με οποιοδήποτε τίμημα».

 

Σελίδες: 478, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000294

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΜΟΣ Α΄

Χιλιετίες αστραποβόλας δόξας, αίματος και δακρύων

Κώστας Ν. Μπαρμπής

«Η Ελλάδα είναι μικρογραφία ολόκληρου του κόσμου και ο κόσμος μεγαλογραφία της Ελλάδας».

Βίκτωρ Μ. Ουγκώ

 

«Η ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια τη μοναδική αυθεντική, την πιο βαθιά ελληνική εκδοχή της».

Άγγελος Σικελιανός

 

«Αφ’ Ελλήνων μη ότι γε φιλοσοφία, αλλά και γένος ανθρώπων ήρξε».

Διογένης ο Λαέρτιος

 

«Όλοι είμαστε τέκνα της Ελλάδας»

Πέρσι Σέλεϊ

 

 

Σελίδες: 390, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000295

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΜΟΣ Β΄

Η νέα θρησκεία του ελληνικής καταγωγής Χριστού

Κώστας Ν. Μπαρμπής

«Τώρα, όταν πια εμείς οι Εβραίοι έχουμε αποδείξεις για όσα αφορούν στην καταγωγή του Ιησού του Ναζωραίου, τα πάντα μας αποκαλύπτουν αναντίρρητα ότι αυτός δεν προέρχεται από σπέρμα Ισραήλ, αλλά στην πραγματικότητα από σπέρμα Αμαλύκ (Λυκίων), δηλαδή από αυτό που ο Ιεχωβάς καταπολεμούσε από πολύ παλιά και συνεχίζει να καταπολεμά και σήμερα!».

Moses Guibbory

(The Bible in the Hands of its creators)

 «Ο κύριος ο θεός σου δίδωσί σοι κληρονομήσαι, εξαλείψεις το όνομα Αμαλύκ εκ της υπό τον ουρανόν και ου μη επιλάβη».

Δευτερονόμιο (ΚΕ΄,19)

«Όσο για τους Λυκίους, η παλιά καταγωγή τους είναι από την Κρήτη… Μόλις ο Λύκος, γιος του (βασιλιά της Αθήνας) Πανδίονος, διωγμένος και αυτός από την Αθήνα από τον αδελφό του Αιγέα, έφτασε στους (ελληνικής καταγωγής) Τερμίλες, κοντά στον Σαρπηδόνα, τότε από το όνομα του Λύκου αποκλήθηκαν, με τον καιρό, Λύκιοι».

Ηρόδοτος (Κλειώ)

Σελίδες: 300, Διάσταση: 14Χ21

:   kg